Gyakran ismételt kérdések

Honlapkészítéssel felmerült gyakori kérdések

A honlap gyors és könnyen átlátható, egyszerű?

Gyors működés, letisztult forma, gyors elérhetőségek, azonnali adathoz jutás a látogatónak.

A későbbiekben bővíthető az oldal a honlap újraszerkesztése nélkül?

Az oldal későbbiekben is bővíthető a felmerülő igények szerint, nem kell elölről kezdeni mindent.

Keresőoptimalizálás biztosított a honlaphoz a jó Google helyezés érdekében?

Minden honlapunk keresőoptimalizálással együtt készül el, a kiváló helyezésekért az optimalizálási technikákat egész éven át folyamatosan fejlesztjük, a Google által bevezetett új változtatásokat követjük.

A honlapnak milyen költsége lesz a következő évben?

A keresőoptimalizálás, mint folyamatos, évi reklámszolgáltatás amit biztosítunk az árban, és lényegében ezt is fizeti meg a megrendelő. A honlap elkészítése gyakorlatilag bónusz, vagyis a befizetett összeget évi reklámszolgáltatási költségnek kell tekinteni. Ezért folyamatosan figyeljük az oldal Google helyezéseit. A megrendelt szolgáltatásért kifizetett összeg így az éves díj, vagyis az éves megjelenés lejárta után ugyanez várható. Vannak egyszeri, a jövő évben már nem számlázandó költségek, ezek az opciós csomagok esetében vannak így. Van lehetőség persze a honlap minimális fenntartására, amikor csak a domain nevet és a tárhelyet kérik, így az éves díj 1 év után csak 10.000.-Ft + ÁFA lenne (*a megrendelt csomagtól függően). De ebben az esetben semmilyen extra szolgáltatást nem tudunk biztosítani, vagyis lekerül a Google –ról (vagy legalábbis nagyon hátracsúszik), a módosítások nem lennének ingyenesek, és a reklámszolgáltatást is megszüntetjük. Ebben saját tulajdonú fizetős hirdetőoldal is lenne, melyek éves díja – ha valaki már meglévő honlaphoz szeretné csak a hirdetést rendelni – az Országos Céginformációs Centrumon évi 29.000.-Ft + ÁFA, az Internetkönyvben pedig évi 12.000.-Ft + ÁFA lenne, vagyis 41.000.-Ft + ÁFA a kettőért együtt. Ez persze benne van az árban, ha a honlap teljes éves díját fizeti, plusz a Google keresőoptimalizálás is, és a módosítások is. Tehát 2 lehetőség lesz, amelyet jövőre ráér eldönteni, vagy full szolgáltatást kér azon az áron amin megrendeléskor is kapja, vagy csak minimális fenntartást, az előzőekben említett évi 10.000.-Ft + ÁFA –ért.

Az oldal karbantartása, frissítése milyen költséggel fog járni?

Ahogy az előző pontban írtam, ha a teljes díjú szolgáltatást kéri, akkor a módosítás benne van az éves díjban a reklámszolgáltatással és Google optimalizálással együtt. Ha a min. fenntartást kéri a fent említett évi 10.000.-Ft + ÁFA áron, akkor a módosításokra egyedi ajánlatokat adunk, de az árlistás ár 12.500.-Ft + ÁFA / oldal.

Az oldal tartalma hogyan kerül felvitelre, ki fogalmazza meg?

A szöveges részt az ügyféltől kérjük be, ennek megfogalmazását a tevékenység szakmai vonatkozásai miatt nehéz lenne részünkről megírni. A tartalom felvitele viszont általunk történik, a szöveg és fotók feltöltése, formázása, Google előkészítése is. A legkisebb csomagban is kb. 50 fotó, és kb. 5 db. A4 oldalnyi szöveg szerkesztésére van lehetőség, amit akár 8-10 menüre is szét lehet bontani. (*csomagtól függ)

Van lehetőség az oldalon egy termék vagy szolgáltatás megrendelésére?

Olyan lehetőség, hogy pl. egy „megrendelem” gombbal elindulhasson egy adatfelvétel, rendelés indítás, természetesen van. Igaz ez feláras, de minimális felárért már rendelhetnek is a honlapjáról. Így még nem kell webáruházat üzemeltetnie.

Szerkeszthető a honlapon néhány akciós termék a részemről is?

Igen, opcióként rendelhető ilyen modul is a honlaphoz. Akár a főoldalon futó, animációs banner formájában cserélődő akciós box is készíthető. Login név és jelszóval védett oldalon tudja az akciós termékeket, szolgáltatást módosítani. Ez a lehetőség akár hírfeltöltésre is használható. A felvitel az általunk készített programon keresztül nagyon egyszerű, ugyanakkor tökéletes, jól elrendezett megjelenést ad vissza.

Szerkeszthetőek a referenciák?

Egy egyszerű, külön erre a célra programozott word -szerű kezelőfelületen (opciós csomagként való megrendelés után) saját szöveges tartalmat is vihet fel, amit megfelelő formázás után (betűtípus, színek, elrendezés) egyszerűen el tud menteni, és rögtön megjelenik a honlapján.

Tudok feltölteni fotókat a galériába?

Szintén opcióként kérhető, egyedileg programozott, nagyon egyszerű jelszóval védett felületen keresztül tölthet fel fotókat. A fotók átméretezése, és optimalizálása a gyors letölthetőség érdekében a feltöltéskor megtörténik, az általunk készített program biztosítja a legjobb minőségű, és gyorsan letölthető fotókat.


© 2001 Gáspár Ferenc. All Rights Reserved Keszthely Info.