Országos Céginformációs Centrum
22 éve weboldal készítés
Tel.: +36 (30) 914-1886
Gáspár Ferenc

Helyezésjavítás keresőkön, Google keresőoptimalizálás

Google keresőoptimalizálás a kiváló helyezésekért

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás egy összetett folyamat a honlap helyezésének javítására a keresőmotorok organikus listájában. Az Országos Céginformációs Centrum minden új és meglévő ügyfelének kínál honlapjához keresőoptimalizációs (más néven web optimalizálás vagy SEO) szolgáltatást. Egyre több és több fogyasztó keres termékeket és szolgáltatásokat az internetes keresőkön (pl. Google), így soha nem volt még annyira fontos mint most, hogy a webhely jól teljesítsen a keresőprogramokon is.

Hagyományos lista a szponzorált linkekkel szemben

Google hagyományos találati lista

Fontos megérteni az "organikus (hagyományos találatok) honlap optimalizálás" és a "szponzorált linkek" közötti különbséget. Nézze meg a mellékelt ábrát! Szponzorált linkeket vásárolhat a Google keresőjére, mint a Google Adwords szolgáltatása, és az eredmény szinte azonnali. Azonban ha abbahagyja a befizetéseket és nem fizeti tovább a szolgáltatást, a webhelyét mutató link azonnal el fog tűnni.

A cél, hogy az organikus optimalizálás segítségével hosszú távú és magas rangú listás helyezést érjen el a honlap "ingyenes és természetes" linkként a keresési eredmények között. Ez biztosítja, hogy az Ön weboldala megjelenjen a nap 24 órájában, és kidolgozása lényegesen olcsóbb mint a "szponzorált linkek" esetében.

Hogyan készíti fel az Országos Céginformációs Centrum honlapját a keresőoptimalizálással?

Google helyezés fenntartása

Ellentétben a legtöbb vállalkozással, az Országos Céginformációs Centrum már a honlap tervezési fázisában pontos felmérést készít az optimalizáláshoz szükséges legfontosabb tényezőkről, és már a domain név igénylésétől kezdve a megfelelő kulcsszavakat szem előtt tartva, az egész weblapot a pontos tervezéssel felállított alapokra építi. Már a kulcsszavak felmérésénél figyelembe vesszük a Google keresőjén indított országos keresési statisztikákat, így biztosítva a honlap számára a legkeresettebb, legnépszerűbb kulcsszavakat, hogy webhelye ennek megfelelően a legmagasabb találati számot érhesse el a keresők organikus listájában.

Google optimalizált honlap készítése