Országos Céginformációs Centrum
22 éve weboldal készítés
Tel.: +36 (30) 914-1886
Gáspár Ferenc

Webáruház készítés

Egyedileg programozott webáruház, egyedi design

Webáruház készítése egyedi design alapján

Webáruház készítés minden, a mai fejlődő online kereskedelmet szem előtt tartó boltnak! A különböző statisztikák szerint évről-évre magasabb számú vásárlóközönség vásárol termékeket és szolgáltatásokat az interneten keresztül Magyarországon, így

a mostani időszak egy soha vissza nem térő alkalom az értékesítés hatékonyságának növelésére,

új webáruház készítésére. Az Országos Céginformációs Centrum különböző elektronikus kereskedelmi (webáruház készítés) megoldásokat kínál. Az általunk nyújtott e-kereskedelmi rendszer lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrzése alatt tarthassa és karbantarthassa boltját, anélkül, hogy haladó számítógépes ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezne. Mi több, akkor és ott lép be az adminisztrációs rendszerébe bármely számítógépről amikor és ott ahol akar, mindössze internet-hozzáféréssel kell csak rendelkeznie. Hogy csak néhányat említsünk, a mi e-kereskedelmi platformjaink közül, melyek a következő jellemzőket kínálják:

Webáruház készítése, egyedi design

Korlátlan számú termék, jövedelmező webáruház

A webáruház paramétereit tekintve korlátlan számú termékkategória, termék, termékfotó feltöltési kapacitásával rendelkezik. Lehetőséget nyújt többféle fizetési mód bevezetésére, melyek között méltán népszerű a világ egyik legmegbízhatóbb ilyen rendszere a PayPal is használható. Az általunk ajánlott webáruházat úgy tervezték, hogy egy rendszeren belül biztosítson minden, az általánosságban a webáruházaktól elvárt funkciót.

Webáruház készítése, professzionális design

A webáruház készítése az első lépés, melyet megtehet üzleti forgalmának nagy mértékű bővítése érdekében. Az elektronikus kereskedelemben kitűzött cél egyértelműen a forgalom növelése, a törzsvásárlói kör bővítése, melyben ehhez az Országos Céginformációs Centrum tökéletes partnere lehet Önnek. Webáruházaink megjelenése versenyképes az egész világon más hazai és külföldi webáruházak megjelenésével szemben, melyben a legnagyobb segítséget az egyedi,

több mint 20 évre visszanyúló tapasztalattal bíró programozási munka

nyújtja. Az adott tevékenységi körhöz illő webáruház design egyedi igények alapján, professzionális kivitlezési munka során jön létre, melyet rövid időn belül már a webáruházával együtt tudhat magáénak.

Árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!
Tovább a kapcsolat oldalra >>>